Bars

Je dag afsluiten met een verfrissend drankje… op Menorca kan dat heel goed! Er is een aantal hele spectaculaire bars waar je heerlijk kunt ontspannen. Van het dakterras van een luxe hotel tot een cocktail nuttigen op een klif met uitzicht op zee, alles is mogelijk!

Blue Sky Bar

Je hoeft niet in het bijbehorende Barceló hotel te slapen om te genieten van het spetterende uitzicht van de Blue Sky Bar. Je kijkt uit over de haven van Mahón en een schitterende baai. Met een heerlijke cocktail (probeer eens de Tea Cocktails) in je hand kun je plaats nemen in een van de jacuzzi’s. Maak een foto van de zonsondergang, eet een avocado-kip sandwich als kleine snack en kom tot de conclusie dat je nooit meer naar huis wilt. Let op: de Blue Sky Bar is open van juni tot september

Locatie
Passeig Santa Àgueda 6
07720 Es Castell
Website

Openingstijden
Ma t/m do van 11:00 – 01:00
Vrij t/m zo van 11:00 – 02:00

Es pati

Voor coctails moet je bij het hippe Es Pati zijn. Drink de “Picasso” met rum, passievrucht, lychee en sinaasappel, bijzonder! Het is een kunstzinnig tentje (met exposities) dat bijna aanvoelt als een zomerhuis, waar je met vrienden een zomer doorbrengt. Er is zelfs een zwembad en een tuinhuisje in de tuin, wat het “borrelen met vrienden in de achtertuin” gevoel versterkt! Let op: Es pati is tijdens de wintermaanden gesloten.

Locatie
Gobernador Ramirez 4
07702 Mahón

Openingstijden
Di t/m za van 20:00 – 01:00
Gesloten op zondag

Es Patiet

Dit is een muzikaal georiënteerd barretje in Sant Climent. Er worden regelmatig muzikale festiviteiten georganiseerd en je bevindt je hier vaak tussen veel locals. De bar is smal en schattig, maar loop iets verder en kom terecht in een gezellige patio met veel groen. Drink een lekker biertje of doe gezond en neem een smoothie! Dit tentje combineert moeiteloos het authentieke Spaanse gevoel met een perfecte hoeveelheid moderniteit!

Locatie
Carrer de Sant Jaume 38
07712 Sant Climent

Openingstijden
Di t/m zo van 09:00 – 16:00 en 19:00 – 03:00

Bar Es Cau

Geniet van Menorcaanse muziek onder het genot van een lekker drankje. Deze bar is wel heel bijzonder: het bevindt zich namelijk in een rots! Kijk neer op de zee en en ga helemaal op in de lokale bevolking die hier maar al te graag komt. Mooi meegenomen: de drankjes hebben een vriendelijke prijs.

Locatie
Moll de Cala Corb 5
07720 Es Castell

Cova d’en Xoroi

Nog zo’n bijzondere locatie heet Cova d’en Xoroi. Op een klif pal boven de zee geniet je op elk moment van de dag van misschien wel het mooiste uitzicht van Menorca. Je kunt uren liggen op de witte hemelbedden/banken en ‘s avonds dans je letterlijk de sterren van de hemel op fijne deuntjes.

Locatie
Carrer de sa Cova 2
07712 Cala en Porter

Openingstijden
De Cova d’en Xoroi is open op drie momenten van de dag: in de middag, tijdens zonsondergang en in de nacht.

Mei
Middag: vanaf 15:00
Zonsondergang: van 17:00 – 21:00
Nacht: vanaf 23:00

Juni, juli en augustus
Middag: vanaf 11:30
Zonsondergang: van 17:00 – 21:00
Nacht: vanaf 23:00

Overige maanden
Vanaf 15:00 tot zonsondergang

Kaartje

Comments are closed.