Discotheken

Menorca staat er niet zo bekend om als z’n Baleaarse broertje en zusje, oftewel Mallorca en Ibiza, maar op dit eiland is zeker wat te beleven voor de mensen die af en toe even lekker met de voetjes van de vloer willen. Verwacht dan ook niet de immense partygekte als bij de andere twee, maar er zijn zeker wat pareltjes die verdienen om in de spotlight te staan! Wij zullen je alvast een beetje wegwijs maken met een paar discotheken op Menorca zodat jij dalijk lekker die heupen los kan dansen!

Cova d’en Xoroi, wat een locatie

Om te clubben op Menorca kan je het beste richting het havengebied gaan van de twee stadjes Ciutadella en Mahon. Daar vind je de meeste clubs van Menorca. Daarnaast zijn ook Cala ‘n Porter en Es Castell spots om in de gaten te houden voor de echte clubbers. Met name Cova d’en Xoroi in Cala ‘n Porter is een echte one of a kind spot. Deze bar/club is genesteld in grotten 25 meter boven de zee wat het één van de meest unieke plekjes maakt waar je ooit uit je cocktailtje zal slurpen! De plek is spectaculair en imposant van dag tot nacht. Het laat de kracht en de schoonheid zien van de creaties van de natuur. Overdag is het een bar/restaurant waar je de fenomenale zonsondergangen mee kan maken. Als de avond valt, kunnen de dansschoenen aan, want het wordt dan een nachtclub! En mocht je het nou lang genoeg volhouden met dansen? Dan dans je toch lekker door tot de zon weer opkomt! Er zijn nota bene vervelendere plekken om de zon op te zien komen!

Locatie
Cova d’en Xoroi
Carrer de Sa Cova 2
07730 Cala en Porter
Website

Space brengt Ibiza vibes

De Ibiza vibe wordt ook vertegenwoordigd door de Space die op Menorca ook een club heeft. Dus ook aan de die-hard feestbeesten is hier gedacht, door een stukje Ibiza op Menorca te brengen! De Space heeft een capaciteit voor 600 party animals die verspreid over drie zalen hun favoriete plekje kunnen kiezen. Space staat bekend als discotheek die van de nieuwste technolische snufjes is voorzien en waar een hoop decibellen kunnen worden losgelaten. Entree kost vaak zo’n 25 euro, maar als je goed in de barretjes, winkeltjes, hotels of restaurants kijkt, vind je wel een kaartje waardoor je met korting binnenkomt en korting is altijd fijn! Bovendien is deze Space bij lange na niet zo duur als z’n grote broertje op Ibiza!

Comments are closed.