Ga uit!

Houd je (taart)vork in de aanslag en prik een vorkje in één van de (vis) restaurants of barretjes. Het kan echt allemaal op Menorca. Of je nu op zoek bent naar een lekker witvisje of een red velvet cake, maak je alsjeblieft geen zorgen! Ook de liefhebberij van muziek straalt af op het hele eiland. Dus voetjes van de vloer en ontdek de vetste discotheken, maar geniet ook buiten of in een gezellige bar van live muziek… Ga uit!

Bars

Op Menorca vind je hele luxueuze bars en spetterende skybars, sommigen zijn zelfs voorzien van een jacuzzi. Ook zijn er leuke wijnbarretjes en artistieke cafés waar je een smoothie kan drinken of lekker kan genieten van een goed boek. Klik hier voor meer info.

Discotheken

Ook de nachtbraker kan lekker los op de dansvloer. Want mooie clubs heb je zeker op Menorca, eentje bevindt zich zelfs in een grottencomplex. Handjes in de lucht en gooi je heupen lekker los. Meer informatie lees je hier.

Hotspots

Genoeg indrukwekkende hotspots op dit eiland, zowel de wat modernere als authentieke historische hotspots hebben we voor je bekeken. De meest spraakmakende vind je op deze pagina.

IJssalons

Ook de ijsjesfanaat kan op Menorca terecht en zijn tanden zetten in verrassende smaakjes ijs. De beste salons hebben we voor je opgezocht

Live muziek

Of het nu om typische jazz gaat of bijvoorbeeld klassieke muziek. Je vindt genoeg muzikale variatie, ergens binnen in de bar of juist op straat. Lees er alles over op deze pagina.

Koffie en thee

Op zoek naar een goede, espresso, latte machiatto of een authentieke cortado? Of toch liever een groene thee of chai tea latte? De leukste plekjes voor thee en koffie hebben we op deze pagina voor je op een rijtje gezet.

Ontbijten

Sla je ontbijt zeker niet over, want wat een leuke plekjes zijn er op Menorca. Ontbijt je graag met een zoet broodje, Franse crêpe of met een hartige bocadillo? Lees dan meer op deze pagina.

Restaurants

Wat is dat toch met eilanden… het eten is er gewoonweg altijd lekker! Waarschijnlijk omdat ze zoveel waarde hechten aan lokale producten en dat proef je direct terug in het eten! Bekijk op deze pagina alle restaurants.

Top 5 beachclubs

De beachclubs zijn goed vertegenwoordigd op Menorca. Houd je van een lekker cocktailtje en opzwepende muziek? Dans dan tot in de vroege uurtjes in één van de mooie beachclubs die Menorca rijk is. Lees hier alles.

Vegetarische restaurants

Ook de voorstander van vegetarisch eten kan goed eten. Mooie plekjes vind je op deze pagina.

Visrestaurants

Tsja do I need to say more? Menorca is een eiland dus vis is hier in overvloed te vinden! Lekker gegrild of zo uit het vuistje? Je leest hier alles.

Comments are closed.