Visrestaurants

Vanuit de zee zo vers op je bord, vis is er in overloed op Menorca. Je kan het eiland eigenlijk niet verlaten zonder een visje te hebben gegeten. Menorca barst van de visrestaurantjes en dat maakt het soms moeilijk kiezen! Daarom vind je op deze pagina de beste spots om een visje te nuttigen.

Sespigo

Als we de Spanjaarden mogen geloven, is dit een van de beste plekken op het eiland om een visje te eten. Gelegen in de haven van Mahón is het vooral ’s avonds met zonsondergang een sprookjesachtige plek om te eten. De kok heeft al meer dan 25 jaar ervaring en dat is te proeven in de verrukkelijke gerechten. Het is een restaurantje zonder veel poespas en dat is misschien juist wel waarom de vis zo goed smaakt. De aandacht is echt op het eten gevestigd.

Openingstijden
Ma t/m zo van 13:00-15:30 en 20:00-23:30
In de winter maandag en zondagavond gesloten
In de zomer gesloten op zondagmiddag

Locatie
Calle Moll de Llevant 267
07701 Mahón
Website

Trébol

Voor het uitzicht alleen al zou je hier moeten gaan eten. Je kijkt uit op op een schilderachtig baaitje waar schattige bootjes dobberen en de gekleurde huisjes maken het mooie uitzicht compleet. Als je de menukaart onder ogen krijgt, begin je waarschijnlijk al te watertanden, want wát een keuze aan vis. Wanneer je bord geserveerd wordt dan is er nog maar een ding wat je wilt: eten! Je kunt echt zien dat er veel aandacht besteed is aan het bereiden van de vis, want alles ziet er zo goed uit. Probeer de ansjovis, zwaardvis of mosselen. Maar er is nog zoveel meer te kiezen, er is echt een heel uitgebreid assortiment aan vis! Tip: neem een wijntje van de uitgebreide wijnkaart.

Openingstijden
Open vanaf Pasen tot medio oktober
Ma t/m zo van 13:00-15:30 en vanaf 19:30

Locatie
Moll de Cales Fonts 43
07720 Es Castell
Website

Cap Roig

Dit restaurants is echt gelegen op een top locatie, namelijk op een klif! Zo heb je een super uitzicht over de zee met ruige rotsen. Ga vooral op het terras buiten zitten, dan kijk je uit over een eindeloze zee. Kies voor de heerlijke “calamares” (gefrituurde inktvisringetjes) de sardientjes of een vis carpaccio!

Openingstijden
Open vanaf pasen tot 15 oktober
Ma t/m zo van 12:00 – 00:00

Locatie
Carrer Gran de sa Mesquida 13
07589 Sa Mesquida
Website

Kaartje

Comments are closed.