Auto huren

Tijdens een verblijf op het eiland Menorca is een auto huren zeker een aanrader! Er zijn veel beschermde natuurgebieden, historische stadjes en andere spots die je met de auto gemakkelijk kan bezoeken. Het huren van een auto kan al voor een klein prijsje…

auto---quote-1

Even algemeen…

Als je een auto wilt huren in Menorca moet je meestal 21+ zijn en minimaal één jaar je rijbewijs hebben. In Menorca zijn er verschillende opties als het gaat om een auto huren. De prijzen verschillen per bedrijf en natuurlijk ook per auto. Om deze reden is het handig om vooraf even te kijken waar je het beste terecht kunt. Bij de een kun je alleen met creditcard betalen en bij de ander is het wel mogelijk om (vaak met een meerprijs) contant te betalen. Hieronder staat een aantal opties. Geen lange zoektochten meer, lees snel verder.

Car del Mar

Ben je op zoek naar een goedkope en snelle manier om een auto te huren op Menorca? Dan is deze organisatie zeker een aanrader! De prijzen van verschillende autoverhuurders worden automatisch vergeleken. Super handig om zo een globaal overzicht te krijgen van de kosten en de pluspunten van de huurauto’s. Car del Mar is wereldwijd actief en wordt door klanten erg goed beoordeeld! Bovendien kun je tot 24 uur voor vertrek kosteloos je autohuur annuleren en gemakkelijk online per creditcard betalen. Kijk voor meer informatie en details op de website

Owners Cars

Deze organisatie heeft vijftien kantoorvestigingen in heel Menorca, waarvan eentje op het vliegveld. Op de website kun je een auto boeken voor bijvoorbeeld een dag of een week. Kies zelf het type auto uit. Ga jij voor een busje of voor een fancy cabrio? De prijzen verschillen per auto, dus het is een slim om eerst even te kijken wat precies je wensen zijn. De vijftien kantoren hebben elk verschillende openingstijden, dus houd daar rekening mee! Als je een beginnend bestuurder bent en tussen de 21 en 25 jaar oud, betaal je eenmalig € 25 extra. Kijk voor meer details op de website.

auto---1

Auto Valls

Dit autoverhuurbedrijf heeft ongeveer zeven vestigingen in Menorca. Vooral in het zuidoosten vind je de kantoren (wederom ook weer eentje op het vliegveld). Op de website kun je gemakkelijk je auto boeken en je voorkeuren aanvinken. De goedkoopste auto kun je huren vanaf € 18,34. Bij Auto Valls is het ook mogelijk om een busje of scooter te huren. Wil je in een cabrio op avontuur en genieten van het zonnetje in je gezicht en een heerlijk briesje? Bij Auto Valls huur je een cabrio vanaf € 58 per dag. Kijk voor meer informatie op de website.

Poppy Cars

In de plaats Mahon in Menorca kun je bij dit bedrijf makkelijk en goedkoop een auto huren. Poppy Cars heeft standaard prijzen en je hoeft dus geen extra kosten te verwachten (tenzij je de auto later dan afgesproken inlevert!). De prijzen zijn inclusief verzekering, BTW, plattegronden etc. Ook hoef je niet perse met creditcard te betalen. Poppy Cars heeft een service die 24 uur per dag beschikbaar is. Let op! Bij deze verhuurder moet je boven de 25 jaar oud zijn en tenminste twee jaar in het bezit zijn van een rijbewijs. Voor meer details, prijzen en openingstijden kun je terecht op deze website.

auto---2

ACB Rent a Car

Wil je snel en goedkoop een auto huren en heb je toevallig een laptop mee of Wi-Fi op je telefoon? Dan is de website van ACB Rent a Car een goede optie. Het is mogelijk om gemakkelijk te zoeken en te filteren op jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld airco, vijf zitplaatsen en vier deuren? Handig en snel kun je online bekijken wat de opties zijn. Ook zie je gelijk de prijzen en de soorten auto’s die beschikbaar zijn. Je weet dus precies wat je kunt verwachten. De auto kan opgehaald worden bij het vliegveld, maar ook bij verschillende kantoren van ACB Rent a Car. Kijk op de website voor meer informatie.

Vergelijk je opties!

EasyTerra autoverhuur is een vergelijkingssite. Selecteer de dag of de week dat jij graag een auto zou willen huren in Menorca en de site doet al het werk. Je kunt snel en eenvoudig online betalen met je creditcard. Er zitten geen extra kosten aan verbonden, behalve als je een eigen risico wilt afsluiten. Dit kost echter meestal ook maar rond de € 3 per dag. Wil je om een of andere reden toch je auto annuleren? Dan kun je 48 uur voor vertrek de reservering kosteloos annuleren. Boek hier je auto vanaf € 30 per week! Kijk voor meer informatie op de website van EasyTerra.

Comments are closed.