Auto huren

Tijdens een verblijf op het eiland Menorca is een auto huren zeker een aanrader! Er zijn veel beschermde natuurgebieden, historische stadjes en andere spots die je met de auto gemakkelijk kan bezoeken. Het huren van een auto kan al voor een klein prijsje…

auto---quote-1

Even algemeen…

Als je een auto wilt huren in Menorca moet je meestal 21+ zijn en minimaal één jaar je rijbewijs hebben. In Menorca zijn er verschillende opties als het gaat om een auto huren. De prijzen verschillen per bedrijf en natuurlijk ook per auto. Om deze reden is het handig om vooraf even te kijken waar je het beste terecht kunt. Bij de een kun je alleen met creditcard betalen en bij de ander is het wel mogelijk om (vaak met een meerprijs) contant te betalen. Hieronder geven wij onze aanrader voor het huren van een auto op Menorca.

Sunny Cars

Een Nederlandstalige website, een klantenservice die 24/7 bereikbaar is, een all inclusive prijs en tot 4 uur van te voren gratis wijzigen of annuleren; dat zijn de grootste voordelen van het huren van je auto bij Sunny Cars. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Leuke plekjes om te bezoeken

Menorca is het perfecte eiland om écht tot rust te komen. En natuurlijk om met je gehuurde auto een roadtrip te maken. Op onderstaande plaatsen moet je zeker even een stop maken:

  • Far de Cavalleria
  • Cala Macarella & Cala Macarelleta
  • Naveta d’Es Tudons
  • Far d’Artrutx
  • Pont d’en Gil

Comments are closed.