Reizen | Openbaar vervoer

Met de auto het eiland rondgaan en de geheime plekjes ontdekken? Of ga jij toch liever voor een avontuurlijke scootertocht? Menorca heeft ook veel buslijnen, die je van A naar B kunnen brengen en een vliegveld, waar dagelijks vliegtuigen landen en opstijgen. Op deze landingspagina lees je alles over het openbaar vervoer op Menorca.

Auto huren

Menorca heeft een oppervlakte van meer dan 700 km² en een prachtig uitgestrekte natuur. Het is zeker een tip om het eiland met een huurauto te verkennen. Op deze manier kom je relatief het snelst van het ene uiterste van het eiland naar het andere. Stop bij de prachtige baaitjes en bezoek de highlights en de belangrijke bezienswaardigheden van Menorca. Op deze pagina lees je alles over een auto huren op Menorca.

Bus

Busje komt zo, busje komt zo… Op Menorca rijden verschillende buslijnen. Voor een klein prijsje kun je een enkeltje of retourtje kopen in de bus en je reis over het eiland kan beginnen. Op bepaalde sites kun je snel zien hoe laat je bus vertrekt. Op deze pagina lees je alle informatie over reizen met de bus op Menorca.

Scooter huren

Rondtoeren op het eiland met een gave scooter? Op het eiland zijn genoeg verhuurbedrijven die je een scooter aanbieden voor een relatief goedkope prijs. Op de pagina over Scooter huren, lees je de beste opties en nog veel meer handige informatie. Ga jij tijdens je vakantie op Menorca ook voor een dagje scooter rijden?

Vliegveld

Vanaf verschillende plaatsen binnen Europa kun je naar het vliegveld van Menorca vliegen. In het laagseizoen zijn de prijzen een stuk lager(!) dan tijdens de zomermaanden in het hoogseizoen. Er zijn veel vluchten vanaf het binnenland van Spanje, maar ook naar andere Europese plaatsen. Omdat Menorca een eiland is, is het gemakkelijk en snel om met het vliegtuig te reizen. Op deze pagina lees je alle informatie over het vliegveld van Menorca.

Comments are closed.